GreyTech

Merhaba Arkadaşlar ;

Bu makalemde Grey Tech ekibinden bahsetmek istiyorum.Kim olduğumuzu amacımızı ve projelerimizden bahsetmek istiyorum.Yeni bir oluşumuz daha küçük bir grubuz.Büyük işler başarmak isteyen 3 kafadar olarak yola çıktık.Yoğun uğraşlar içerisindeyiz herşeyi sizin beğenmeniz için yapıyoruz.Yapmak istediğimiz şeyi çok iyi yapan rakiplerimiz var tabi ki amacımız herkesin dediği gibi farklı olmak demek istemiyorum  bize en yakışanını yapmak istiyoruz hedeflerimiz ve ideallerimiz yüksek.


Grey Tech nedir derseniz ingilizce bilmenizi gerektirecek olacak bir sözcük değil.Gri bir teknoloji yorumundan bahsediyoruz. Evet gri teknoloji demek bir ürünün yazılımın veya donanımın hem iyi hem kötü yanlarını size aktarıp sizi bilgilendirmek dolu dolu bir zaman geçirtmek en büyük ilkelerimiz arasında.Diğer amaçlarımızdan biri de sizlere teknoloji dünyasını en iyi şekilde aktarmaya çalışmak ve sade anlaşabilir bir dil kullanıp 7’den 70’e herkesin anlamasını sağlamak.


Yeri geldiğinde Grey Tech ekibi olarak konferans olsun, telefon tanıtımları olsun elimizden geldiğince canlı yayın veya canlı bloglama sayesinde sizlere aktaracağız. Haberler de özgün içerikler kullanacağız ve kadromuz sizlere kendilerinin el de etmiş olduğu tecrübelerden yararlanarak içerikler hazırlayacak ve sizlere sunacak. Bunlar video şeklinde veya  sitemizden yazı şeklinde yayınlanacaktır.






Şimdilik söyleyeceklerim bunlardan ibaret.Bol bloglu günler dilerim...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.